O kompaniji

  • O nama
    O nama

O nama

Preduzeće je osnovano 2000. godine, ali pojedini članovi porodice se bave proizvodnjom namještaja već 35 godina. U početku je bilo zaposleno šest radnika i glavna djelatnost preduzeća je bila popravka i presvlačenje namještaja, a kasnije se razvilo u proizvodnju i prodaju namještaja. Porodično preduzeće se i dalje bavi veleprodajom i maloprodajom namještaja. Trenutno zapošljava 60 radnika. Proširenje firme, proizvodnja što kvalitetnijeg i funkcionalnijeg namještaja privlačnog dizajna po najnovijim dostignućima svjetske tehnologije, planovi su, a i mogućnosti naše firme.

 

U sastavu našeg preduzeća je i proizvodnja modraca marke "FORTE FLEX". Dobri poslovni rezultati otvaraju mogućnost za dalju proizvodnju i napredovanje. Planirano je proširenje asortimana proizvoda, a veliki izložbeno - prodajni prostori olakšavaju kupcima izbor namještaja koji najviše odgovara njihovom prostoru, ukusu i potrebama. Uspostavljena je poslovna saradnja sa poznatim proizvođačima repromaterijala, a uspjeh u poslovanju se zasniva na vrhunskom kvalitetu ponude naših proizvoda i usluga.

Uvažavanje želja kupaca i poslovnih partnera, vrhunski kvalitet proizvoda, usluga i najsavremenija tehnologija postali su prepoznatljivo obilježje preduzeća i izgradili veliko povjerenje kod naših kupaca. Posjedujemo bogat izbor kvalitetnog namještaja za stanove i poslovne prostore po izuzetno povoljnim cijenama. Posebna pogodnost za kupce je i mogućnost kupovine našeg namještaja na kredit.
U ponudi imamo već gotove modele namještaja, koji se mogu kupiti, a izrađujemo i namještaj po narudžbi. Naši poslovni prostori su vrhunski uređeni sa vlastititi parkingom. Kupljeni namještaj dovozimo i montiramo. Vizija našeg preduzeća je ponuda izuzetno kvalitetnog i funkcionalnog namještaja za stanove i poslovne prostore izrađenog po najnovijim svjetskim tehnologijama. Naš namještaj je izuzetnog kvaliteta, udobnosti, dizajna, te ispunjava želje i ukuse korisnika i moderne standarde opremanja objekata namještajem. Moderni proizvođači u svojoj ponudi imaju veliki broj proizvoda modernog i klasičnog dizajna vrhunskog kvaliteta i funkcionalnosti od različitih materijala. Pored funkcionalnosti, savremeni kupci žele namještaj određenog dizajna, koji se može uklopiti u stilska okruženja u njihovim prostorijama. Moderni i tradicionalni proizvodi stvaraju kupcima zadovoljstvo pravog izbora.

Namještaj po mjeri, ukusu i željama se idealno uklapa u različita stilska okruženja i predstavlja važan dio enterijera. Pravilnim izborom namještaja postižu se i važni vizuelni utisci. Pored funkcionalnosti, savremeni proizvođači namještaja svojim proizvodima daju atraktivan izgled. Ovakav namještaj, pored svoje praktičnosti, ukrašava dio unutrašnjeg prostora u objektima različite namjene. Uz savremeni dizajn i primjenu najkvalitetnijih materijala kreativnost našeg osoblja dolazi do punog izražaja. Naše osoblje redovno posjećuje naše i svjetske sajmove namještaja i svakodnevno se edukuje.

Na sajmovima izlažemo naš namještaj, ali i namještaj naših partnerskih firmi. Sve proizvode naše firme možete kupiti pojedinačno ili u kompletu uz veliki izbor boja i materijala (štof, koža, eko koža). Naše ljubazno osoblje je uvijek na raspolaganju kupcima za pomoć pri izboru namještaja. Imamo vrlo raznovrsnu i bogatu ponudu namještaja izuzetnog kvaliteta i funkcionalnosti za stanove i kancelarije. U ponudi je namještaj za dnevne sobe, dječije sobe, spavaće sobe, kuhinje, predsoblja i kancelarije, tapacirani namještaj i razne dodatne dijelove. U ponudi izložbeno-prodajnih salona imamo i namještaj poznatih proizvođača iz Srbije, Hrvatske, BiH, dokazanog kvaliteta. Posebna pogodnost naše firme je bogat izbor namještaja po povoljnim cijenama. Našim namještajem pružamo Vam osjećaj potpunog zadovoljstva.